Feesthapjes met mango, zalm en munt

Feesthapje met mango en gerookte zalm

Ik ben mijn eindejaarsmenu aan het samenstellen. De ervaring leert dat ik beter een paar weken te vroeg begin, dan één dag ervoor in paniek te schieten. Dit wordt één van de vele hapjes die ik ga serveren. Snel klaar én, misschien belangrijker nog, op voorhand klaar te maken. Ik wil namelijk niet de hele avond in de keuken staan, weet je. Ook dat heb ik al vaak gedaan. Nu wil ik genieten, samen met de familie. Smakelijk!

Ingrediënten / voor 4 tot 6 personen

  • 2 rijpe mango’s
  • 400 g gerookte zalm
  • een paar takjes munt (hoeveel precies bepaal je zelf)
  • peper

Bereiding

  1. Snijd de gerookte zalm fijn.
  2. Schil de mango’s en snijd in kleine blokjes.
  3. Snipper de munt fijn.
  4. Kruid met peper en meng goed onder elkaar.
  5. Serveer in een diep glas en werk af met een takje munt (het oog wil ook wat 🙂 )
Dit bericht is gepost in TV. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *