Ik heb jouw hulp nodig!

zaaiboek goed gezaaid

Ik ben nooit echt goed geweest in het maken van keuzes. Je moet maar eens samen met mij gaan shoppen… Een eeuwige twijfelaar, dat ben ik. Gelukkig kan ik anno 2016 online hulp inschakelen, en jullie mening vragen. Lang leve het internet, hoera! Wat er aan de hand is? Ik geraak er maar niet uit wat de cover van mijn volgende boek moet worden. Isabelle Geeraerts – de illustratrice van het boek – tekende een aantal prachtige voorbeelden, waaruit we al snel een selectie hadden gemaakt. Nu komt het erop aan om de juiste kleuren te kiezen. En laat dat nu net eens het probleem zijn. Pastelgroen en aubergine paars of lichtroze en donkerblauw? Ik zit net niet te janken. Dus; help! Welke cover geniet jouw voorkeur? Nummer 1, of nummer 2? Shoot!

keuze cover boek
Welke cover geniet jouw voorkeur? Laat het mij hieronder even weten! Eeuwige dank en veel liefde!

Goed Gezaaid
Een zaaiboek dus. Zonder foto’s, maar wel met fantastische illustraties. Een echt hebbeding, voor elke moestuinier. Beginner of gevorderde. Meer vertel ik niet, een beetje suspense kan nooit kwaad. Toch? 🙂

9 reacties op “Ik heb jouw hulp nodig!

  1. Frank Buytaert zegt:

    De groene cover is wel het meest van toepassing voor een zaaiboek. De rode is waarschijnlijk gemakkelijker terug te vinden tussen het tuingerief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *