Nieuw: Goed Gezaaid zadenpakket

goed gezaaid angelo dorny

Mijn nieuwste boek Goed Gezaaid verschijnt binnenkort. En dat is meteen ook mijn 7de titel. Wauw, wat vliegt de tijd. Ik was pas 19 toen mijn eerste boek verscheen en het voelt alsof het gisteren was. Ik ben elke keer weer, ook na 7 boeken, zo ontzettend benieuwd naar de reacties van jullie, mijn lezers. Maar ik heb er vertrouwen in, dit is echt een leuk boek geworden. Je vindt er geen foto’s in, alleen prachtige illustraties met stap voor stap acties om vol goede moed weer te starten. Omdat dit de start is van alweer een jaar vol leuke vooruitzichten hebben we dit leuke pakket samengesteld. Het Goed Gezaaid pakket. Origineel, vind je niet? 🙂

Dit moet je weten
In dit Goed Gezaaid pakket stel ik mijn nieuwste boek voor én verras ik je met zaden van 5 unieke tomatenvariëteiten. Goed Gezaaid is een zaaiboek, een handleiding voor de start van je eigen moestuin. Er komen 50 groenten en kruiden aan bod, je leest wat het verschil is tussen licht-en donkerkiemers, je komt alles te weten over de ideale zaaigrond en je maakt komaf met verkeerde zaaitijdstippen. Via heldere illustraties volg je het hele zaaiproces. Het kan niet meer misgaan! (écht niet 🙂 )

Tomatenvariëteiten
In het pakket vind je ook 5 unieke tomatenvariëteiten, geselecteerd door – jawel, mezelf – omwille van hun prachtige kleuren, verbluffende smaken en dito opbrengsten.

  • Blue berries
  • Ananas bleue
  • Millefleurs
  • Amazon Chocolate
  • Guernsey Island

* Bovenstaande variëteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen en zolang de voorraad strekt.

Cadeautip
Dit pakket is het ideale starterspakket voor de beginnende én gevorderde tuinier. Ook geschikt om cadeau te geven aan je collega tuiniers, vrienden en familie. Ik signeer het boek met veel plezier en zorg graag voor een aangenaam extraatje! (ssssht, ik zeg niets)

Belangrijk

  • Beperkte voorraad.
  • Dit is een voorverkoop, je bestelling wordt begin februari verzonden.

Bestellen?
Helemaal enthousiast om aan de slag te gaan? Bestel hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *