Nieuw! Mijn handige moestuinkalender met zaden

Afgelopen seizoen hebben jullie kunnen zien hoe ik een moestuin heb aangelegd, hoe ik zaaide en uiteindelijk kon oogsten. Een toptijd, heerlijk! Toen we de YouTube-reeks begonnen hadden we aanvankelijk geen idee hoeveel mensen we zouden bereiken. Heel erg spannend allemaal. Uiteindelijk zijn het er ontzettend veel geworden en ben ik zeer dankbaar voor jullie enthousiasme. Dikke merci!

Halfweg, ergens in juni, kregen we steeds vaker de vraag of de reeks ook na afloop een vervolg kreeg op papier. Velen vroegen om een boek, maar nog veel meer mensen hadden het over een kalender. Een gids die hen zou helpen om te plannen. Als ik dat soort dingen lees, dan vind ik ook dat ik er een gevolg moet aan geven. En dus hebben we de koppen samen gestoken en uiteindelijk beslist om een moestuinkalender te maken, hoera! Een hele zomer heb ik aan dit project gewerkt en ik ben er ontzettend trots op. De moestuinkalender is een luxueuze dubbele wandkalender, die je makkelijk kunt ophangen en die uiteraard beschrijfbaar is. Van januari tot december gooi ik je met tips rond de oren, vertel ik je wat je kunt zaaien en planten en welke klusjes er die maand op je liggen te wachten. Een praktische gids die je helpt plannen, maar dus ook helpt herinneren.

Na lang brainstormen hebben we beslist om er meteen een pakket van te maken. Leuk om jezelf cadeau te doen, en misschien nog leuker om cadeau te krijgen. In het pakket vind je zaden van 4 verschillende gewassen (cucamelon, Blue Berry-tomaat, spaghettipompoen en watermeloenradijs) en verras ik je met een uitneembare zaai-en oogstkalender. Superhandig om ergens op te hangen en bij te houden. Nooit meer te vroeg of te laat zaaien, denk ik dan. Je vindt ook een exemplaar van het moestuinmagazine De Tuin op Tafel in het pakket, voor nog meer moestuinplezier. Astemblieft! Het pakket is uitsluitend te koop via de webshop op deze website en is dus niet te vinden in de boekhandel.

Dus: neem je virtuele winkelmandje bij de hand en shoppen maar! Hij is echt heel leuk geworden, ik zeg het je maar! 🙂
Bestel hier jouw exemplaar!

Bestel jouw exemplaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *