Pomodori is ‘Beste Fruitboek van België’

Pomodori is beste fruitboek van België

Ik kan het bijna zelf niet geloven. Vandaag kwam het officiële bericht dat mijn 6de boek Pomodori door de World Cookbook Awards werd verkozen tot beste Belgische fruitboek. En daardoor dingt het mee naar de titel van beste uitgave in zijn categorie, ter wereld. Ja, ter wereld! Met inzendingen van maar liefst 205 landen is dit ‘s werelds grootste erkenning die je met een kookboek kunt krijgen. Deze awards worden ook wel de Oscars van de kookboeken genoemd. Of het de titel van beste fruitboek ter wereld haalt is afwachten. Op 27 en 28 mei worden de awards uitgereikt in Yantai, China. Tot die tijd zit ik lekker onbeschaamd met mijn hoofd in de wolken. Heerlijk is dit. Duim je mee? 🙂

Over Pomodori
In Pomodori vertel ik het verhaal van de tomaat, één van s’ werelds meest gegeten vruchten. Ik vertel over de geschiedenis, hoe je ze teelt, je maakt kennis met 50 oude en nieuwe variëteiten en ik deel 30 inspirerende recepten om zelf aan de slag te gaan in de keuken.

“Tomaten waren mijn allereerste jeugdliefde en ik heb ze sindsdien in mijn hart gesloten. Dit boek verandert je kijk op ‘s werelds populairste vrucht voorgoed.”

Beste fruitboek van België

Beste fruitboek van België

Beste fruitboek van België

Mijn liefde voor tomaten en lekker eten

2 reacties op “Pomodori is ‘Beste Fruitboek van België’

 1. Rose Lans zegt:

  Angelo, ik vind je geweldig en echte groene handen hebben. Ik ga ook binnenkort je boek kopen. Heb nog zoveel vragen voor je zoals workshop etc. Jij bent tenslotte tomaten koning hoor. Ik wil met een familie lid in indonesie ook wat tomatenplanten kweken. Uit Guatemala heb ik zwarte en paarse tomaten zaadjes. Mijn neef is het al aan het planten. Wil zelf nog veel van je leren wat er kan groeien en wat niet.
  Laat je me wat meer weten? Wie weet kan je naar indonesie komen? Vrij kost en inwoning hoor.
  Ik hoor van je toch he?

  Hartelijk dank en vriendelijke groeten,

  Rose lans uit weesp. NH
  roselans@gmail.com

  • Angelo Dorny zegt:

   Hoi Rose,
   Ik heb een boek geschreven met daarin alleen maar info over de teelt van de tomaat. Misschien is dat wat voor je? Ik leg de hele teelt uit, welke ziekten je kunt krijgen, hoe je oogst en een overzicht van 50 oude en nieuwe variëteiten. Inclusief 30 recepten. Je kunt het boek bestellen via de webshop, als je interesse hebt: https://angelodorny.be/product/pomodori/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *