Radijsjes uit de oven

Zin in een gezonde snack of een alternatief borrelhapje? Dit lekkere en gezonde hapje is snel klaar en ontzettend populair bijzowat iedereen – ja, zelfs kinderen! De pittige radijsjes worden iets milder en krijgen een bescheiden koolsmaak.

Ingrediënten / voor 4 personen

  • 20 radijsjes
  • fleur de sel
  • peper
  • olijfolie

Bereiding
Was de radijsjes en ontdoe ze van het loof (niet alles, dat ziet er leuker uit). Doe in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C. Haal de radijsjes uit de oven en prik ze per 5 op een (saté)prikker. Werk af met fleur de sel – indien je dat lekker vindt. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *