Gezonde frietjes? Ze bestaan echt! Uit de oven en gemaakt van groenten weliswaar. En toch. Toch zijn ze lekker.
Het is herfst, en dat zal mijn keuken geweten hebben. Stoofpotjes, ovenschotels en soepen: ik hou er wel van. En pompoenen, daar word
Op donderdag 8 september stelde Pascale Naessens haar nieuwste boek voor, Puur Pascale. Ze is daarmee toe aan haar 7de
Niets moet, alles mag. Zo ook deze bananenpannenkoekjes. Je maakt ze met slechts 2 ingrediënten en ze zijn daarbij ook
Als er één gerecht is waar je mij een ongelofelijk plezier mee kunt doen, dan is het wel een pasta alle vongole. Eerlijk waar.
Sinds ik bananenbrood maak, eet ik het bijna elke ochtend als ontbijt. Het is een welkome afwisseling op een klassieke boterham en in
Oesterblad behoort tot één van mijn favoriete kruiden. Enfin, bijzondere kruiden. Het blad is zo verrassend lekker, dat je het in zowat elke
Ik weiger te klagen over het weer, want dat ontploft elke keer in mijn gezicht. Wat dus zoveel wil betekenen als: als ik klaag, dan
Ik heb een kleine pasta verslaving, en dat is een understatement. Met de juiste saus is het zo’n lekkernij, dat ik het wel elke dag zou
Ok, ok. Dit is natuurlijk geen klassieke taart, zoals je bij de wekelijkse weekendborrel krijgt voorgeschoteld. Maar deze hartige taart,