Liefde voor kippen

27,99

Liefde voor kippen

27,99

Beschrijving:

Prachtig uitgegeven boek over kippen houden en verzorgen

Kippen zijn de laatste jaren bezig aan een opmars qua populariteit. Logisch, stelt groenjournalist en schrijver Angelo Dorny, die de liefde voor ‘zijn dames’ niet onder stoelen of banken steekt. In dit compleet naslagwerk vertelt Angelo jou alles wat je moet weten wanneer je wil beginnen met kippen houden. Hij brengt verhalen uit zijn tuin en laat je kennismaken met de dames die hem bijna dagelijks van een kakelvers eitje voorzien. Tijdens zijn burn-out en depressie hebben zij een belangrijke rol in zijn herstel gespeeld.

Angelo helpt je bij het aanschaffen van nieuwe kippen en gaat dieper in op het uitbroeden van kuikens. Hij bespreekt 40 kippenrassen en geeft een overzicht van ziekten en belagers waarmee jouw dieren te maken kunnen krijgen. En als je dacht dat eieren altijd bruin of wit zijn, dan valt je mond open van verbazing bij het zien van de variatie die Angelo te zien krijgt.

Extra:
Je krijgt via deze webshop 3 gratis foto’s bij je bestelling geleverd. Zo kan iedereen meteen meegenieten van jouw liefde voor kippen!

Productspecificaties:
Aantal pagina’s: 288
Hardcover
ISBN: 9789464041422
Fotografie door Eva Krebbers, Angelo Dorny en Jan Smit.

Kostprijs verzending

Wij zijn een kleine webshop met eerlijke producten. Het is voor ons niet mogelijk om gratis te verzenden. Dank voor jouw begrip.