Online Tuinadvies

  220,00

  Online Tuinadvies

  220,00

  • Zelf een tuin aanleggen, maar geen idee hoe te beginnen?
  • Een tuinontwerp gemaakt, maar je wil het laten nakijken door een tuinontwerper?
  • Of misschien heb je plannen om een border aan te leggen, maar twijfel je nog over de plantenkeuze?
  • Wil je een moestuin beginnen, maar heb je geen idee waar en hoe?
  • Je hebt een bestaande tuin die je graag wat nieuw leven wil inblazen?

  No worries, je kunt mij vanaf nu inschakelen als expert om tuinadvies te geven! Het concept is eenvoudig. Je maakt een afspraak op de beschikbare data en vervolgens zitten we anderhalf uur samen – online dan – om jouw vragen in kaart te brengen en natuurlijk oplossingen te bedenken. Op anderhalf uur hebben we uiteraard geen compleet tuinontwerp klaar (dat zou handig zijn, maar is helaas niet haalbaar), maar het stelt ons wel in staat om samen knopen door te hakken of na te gaan of jouw ideeën haalbaar zijn. Heb je bijvoorbeeld een aantal borders die je wil beplanten, en je wil nagaan of de planten van jouw keuze het wel goed zullen doen op die plek? We kunnen het samen overlopen en oplossingen bedenken.

  Belangrijk om vooraf te weten
  In anderhalf uur kunnen we niet je hele tuin onder handen nemen. Dat is logisch. Focus je dus op 1 of enkele dingen die je onder handen wil nemen. Zo kunnen we onze tijd zo goed mogelijk benutten. En omdat onze tijd dus beperkt is, wil ik je ook vragen om het een en ander voor te bereiden. Dat wil zeggen: neem vooraf foto’s of filmpjes van de tuin of de specifieke plek waar je vragen over hebt. Deel plannen of schetsen die je misschien eerder maakte en zorg dat je jouw stijl of kleurenkeuze goed samenvat. Schrijf je vragen neer en houd ook lijstjes bij de hand van de planten die je eventueel van plan bent aan te schaffen. Uiteraard kan het zijn dat je geen idee hebt welke planten je wil. Ook dan kunnen we aan de slag. Bedenk alleen wel dat – zoals ik eerder al heb vermeld – onze tijd beperkt is. Kortom: optimaliseer ons gesprek door een goede voorbereiding te maken. Zo haal jij alles uit onze tijd samen.

  Praktisch
  Na het afronden van je bestelling en betaling krijg je de mogelijkheid om een vrij moment te kiezen in de agenda. De afspraken gaan voorlopig door op dinsdag- of donderdagavond en zaterdagvoormiddag.

  Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Vanaf 48 uur voor de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Bedankt voor uw begrip

  Categorie: