Zadenpakket: in de tuin

22,95

Uitverkocht

Een selectie van variëteiten die voor hoogteverschillen zorgen in de tuin. Enerzijds zijn er de klimmers, anderzijds de bloemen die iets lager bij de grond staan. Een leuke mengeling van bloemen die echte blikvangers zijn, en daarnaast ook goed zijn voor al wat rondvliegt. In dit pakket zit een gratis mini zaaigids, om straks een extra goede start te maken!

In dit pakket zit:

  • Antirrhinum majus ‘Twinny Rose’ – roze leeuwenbekje: prachtig leeuwenbekje met gekartelde bloemen. Leuk in een pot of om in kleine boeketten te verwerken.
  • Helianthus ‘ProCut White Nite’ – witte zonnebloem: Ik ben op slag verliefd geworden op deze zonnebloem. Ze is prachtig! Ze valt op door haar ongewone kleur en ze is fantastisch in boeketten. Zeer leuk om in de border te verwerken.
  • Lathyrus odoratus ‘Royal Wedding’: Een klimmer die zeer veel bloemen produceert. Zet er een boeketje van in huis en je hebt een heerlijk natuurlijk parfum.
  • Eschscholzia ‘Thai Silk Appelblossom’ – Californische klaproos: heel aparte soort dit. Normaal is de Californische klaproos oranje, maar deze heeft de meest mooie roze tinten. Van iets donkerder naar zachtroze. Prachtig!
  • Nicotiana ‘Bronze Queen’: Heel erg leuke siertabak vanwege de bijzondere bloemkleur. De bronsachtige tinten combineren heel goed met andere kleuren. Ideaal om in de tuin te planten, maar ook prima in een pot te houden.
  • Cobaea scandens: Dit is een van mijn favoriete klimmers. Heb je ergens een zuidgerichte muur die je met een eenjarige wil bedekken? Of misschien heb je een rozenboog of pergola die wat moois kan gebruiken? Deze plant is perfect. Cobaea wordt al snel 3 meter hoog en produceert vanaf de late zomer hele mooie klokvormige bloemen. Die bloemen kunnen ook in vaasjes gehouden worden mits je de stengels 30 seconden in kokend water houdt.
Categorieën: ,