Wie ben ik?

Wees welkom. Ga zitten. En maak het je vooral gemakkelijk. Ik ben Angelo Dorny en als er iemand uit een bloemkool komt, ben ik het wel. Tuinieren is mijn lang leven. Het is wie ik ben en wellicht altijd zal zijn. Het was opa – pépé zoals wij hem noemden – die me enthousiast heeft gemaakt en van de natuur heeft doen houden. Mijn grote held.

*** Pépé, als ge meekijkt vanuit de eeuwige patattenvelden, ik hoop dat je trots bent.  ***

Ik ben 26 jaar en gelukkig getrouwd. Ik heb een Franse bulldog Marieke en ja; ik ben een moestuinmaniak. En een foodlover. Het liefst in die volgorde. Want wat je zelf kweekt, dat smaakt 10 x beter. Tuinieren is, voor mij althans, ontspanning. Af en toe ook hard werken, maar vooral ontspanning. En fitness, dat ook. Voor mij dus geen duur abonnement bij de lokale sportschool. Ik kan het je alleen maar aanbevelen. Na mijn studies agrarische land-en tuinbouw schreef ik mijn eerste boek. Vandaag, 5 jaar later, ligt mijn 7de titel in de winkelrekken. Ik ben hoofdredacteur van het Nederlands/Belgisch moestuin-en kookmagazine De Tuin op Tafel en af en toe mag ik ook ontzettend leuke dingen doen op tv. Sinds kort ben ik trouwens gestart met een gloednieuw YouTube kanaal, waarop ik wekelijks 2 nieuwe video’s post. Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Met deze blog wil ik je regelmatig vervelen met – pardon – op de hoogte houden van de vorderingen in mijn moestuin, maar wil ik je ook graag lekkere, gezonde en minder gezonde maar altijd makkelijke recepten voorschotelen. Eet smakelijk en remember: ’t is tof in den hof!

Mijn boeken

Moestuinkalender – 2017

Goed Gezaaid – 2017

Pomodori – 2016

De Hofhelden – 2015

Een doos vol goesting – 2014

Een doos vol goesting – 2014

Het lekkerste terras – 2013

Angelo’s groentetuin – 2012